OVER ONS

Alexco is 01-01-2009 opgericht. Wij zijn gevestigd op Industrieterrein "De Biezen" in Vianen. Op deze lokatie aan de A2 beschikken wij over een centraal magazijn van waaruit wij onze klanten binnen 24 uur beleveren.

De verkoopgroep alsmede het product management zijn al jarenlang werkzaam in de groot-formaat print- en signindustrie en zijn daarom in staat om met onze kennis adequaat advies en ondersteuning te geven op alle vragen omtrent de verschillende soorten media uit ons uitgebreide leveringsprogramma. Naast ons bestaande leveringpakket zijn wij constant op zoek naar nieuwe media die voor de printindustrie een aanvulling kunnen zijn.

Voor de verschillende printers hebben wij i.c.m. onze media voor de meest voorkomende software RIP’s kleurprofielen van hoge kwaliteit.

Voor verdere productinformatie en bestellingen kunt u elders op onze site terecht.
U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord!

Alexco B.V. maakt deel uit van de TEPEDE EDC GROUP

TEPEDElogo atLogo_alexco

 

 

Een groep van toonaangevende bedrijven, die in een aantal Europese landen vertegenwoordigd zijn. Actief in een aantal branches, met talloze Groot Formaat Print materialen en gefocust op meerdere (Inkjet) printtechnieken.


www.tepedeedc.com